Se, hvad “Rigtige Mænd” siger om yoga…

"Jeg havde egentlig aldrig troet, at yoga var noget for mig. Fodbold, badminton og løb, det ved man hvad er, og der kan man konkurrere med andre. Nu godt oppe i årene har jeg stiftet bekendtskab med Dorthe’s yoga, og jeg må bare konstatere, at det gør noget godt for mig😊. Bare det at blive bevidst om sin vejrtrækning på en ny måde, og den dejlige rolige stemning der er, mens man får brugt og styrket sin krop på en helt ny måde. Kan varmt anbefales."


"Jeg valgte at deltage, da Dorthe oprettede et yoga hold for "rigtige mænd" 🤣 Det var og er stadig en stor oplevelse at prøve udførelsen af yoga. Det er her Dorthe kommer ind i billedet 👍 Dorthe er super dygtig til, at formidle yoga til en udenforstående. Hun gør det med et smil på læben. Hun er god til at vise og forklare øvelserne. Dorthe tager også individuelt hensyn til hver enkelt person og dennes fysiske formåen.


At dyrke yoga hos og sammen med Dorthe, kan af mig varmt anbefales. Så til alle jer derude som går og overvejer at stifte bekendtskab med udøvelsen af yoga. Er der kun at sige, se at komme igang 🤣 Personligt glæder jeg mig til næste gang der er yoga for "rigtige mænd" 🤣"


"Yoga med Dorthe er rigtig god træning, og jeg får gennemarbejdet nogle muskler på en helt anden måde end ved svømning. Balancetræning er også rigtig godt. Og Dorthe er en super instruktør. Sød og hjertelig, tager hensyn til alle - og topprofessionel. Selv om man efter nogen tid kan lave øvelserne hjemme, er det altså ikke det samme som at komme ud og blive holdt i hånden - eller ved ilden... 😃"