DesktopYoga – Online

Til dig, der arbejder hjemmefra: Få et energiboost ved skrivebordet.

Hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive! Selv efter Corona ser det ud til, at vores arbejdsliv i højere grad end tidligere kommer til at foregå hjemmefra.

Har du brug for lidt stræk og bøj midt på arbejdsdagen et par gange om ugen? Altså på det tidspunkt om eftermiddagen, hvor kroppen trænger til lidt energi, og hvor turen ellers ville gå forbi kaffemaskinen i håbet om at falde lidt i snak, fordi krop og koncentration er på afveje…

Hjemme foran skærmen får vi ikke altid gjort noget ved det, men det er ikke så svært: Der er ikke brug for yogamåtter eller tights. Bare skub skoene af og stolen lidt ud fra bordet, så skal du bare se 🙂

DesktopYoga Online – er for dig, der sidder hjemme og arbejder foran computeren, og som trænger til lidt bevægelse i kroppen, uden at skulle langt væk fra skrivebordet. Du kan tilmelde dig individuelt (240 kr om måneden for fri adgang to gange om ugen) eller opfordre din arbejdsplads til at lave en FirmaYoga-aftale, så du kan mødes online med dine kollegaer.

  • Meld dig til og oplev hvad 20 minutters stole-yoga kan gøre for en skrivebordskrop.
  • Tirsdage og torsdage kl. 14-14.20
  • For kun kr. 240,- får du fri adgang i en måned.

Skriv en besked via kontaktformularen, hvis du vil vide mere.