FirmaYoga – Online

Giv dine medarbejdere et energiboost på hjemmearbejdspladsen.

Hjemmearbejdspladsen er kommet for at blive! Selv efter Corona ser det ud til, at vores arbejdsliv i højere grad end tidligere kommer til at foregå hjemmefra.

Har du og kollegaerne brug for lidt stræk og bøj midt på arbejdsdagen et par gange om ugen? Altså på det tidspunkt om eftermiddagen, hvor kroppen trænger til lidt energi, og hvor turen ellers ville gå forbi kaffemaskinen i håbet om at falde lidt i snak, fordi krop og koncentration er på afveje…

Hjemme foran skærmen får vi ikke altid gjort noget ved det, men det er ikke så svært: Der er ikke brug for yogamåtter eller tights. Bare skub skoene af og stolen lidt ud fra bordet, så skal du bare se 🙂

FirmaYoga Online – er for alle, der sidder hjemme og arbejder foran computeren, og som trænger til lidt bevægelse i kroppen, uden at skulle langt væk fra skrivebordet. Der er også mulighed for, at hjemmearbejdende kan tilmelde sig individuelt. Så koster det 240 kr om måneden for fri adgang to gange om ugen.

  • Alle kan deltage og få glæde af 20 minutters stole-yoga foran skærmen.
  • Tirsdage og torsdage kl. 14-14.20
  • For kun kr. 1600,- om måneden får op til 10 af virksomhedens medarbejdere adgang.

Skriv en besked via kontaktformularen, hvis du vil vide mere.