Online Yoga – forår 2021

For alle os der ikke kan undvære yoga: Vi kan ikke mødes indendørs endnu, men vi kan godt lave ONLINE Yoga sammen.

Når vi går i gang, skal du bare have rullet yogamåtten ud foran skærmen hjemme i stuen.

Når vejret er godt, flytter jeg kamera/mikrofon ud på min terrasse, hvor der så også er mulighed for at være med, sådan helt “rigtigt” – med behørig afstand og afspritning. Du bestemmer selvfølgelig selv, om du foretrækker at være med online eller fysisk. Det kommer helt an på vejret, om vi vover pelsen og rykker udenfor, så få altid bekræftet, om det er “online-only” eller “kombi online/udendørs”.

Jeg håber, du vil være med og have lidt yoga-fællesskab en time eller to ind i mellem.

– Onsdage april 2021 kl. 19-20

– Lørdage april 2021 kl. 8-9

Det koster 30 kr. at være med, som sendes til MobilePay 70 70 50. Efterfølgende sender jeg en donation videre til Gadens Børn NGO.

Meld dig til ved at skrive til dorthe@irvold.dk eller skriv på Messenger – og husk at notere, om det er begge hold, du gerne vil være med på eller bare det ene. Når du er tilmeldt, sender jeg dig en bekræftelse med info om, hvordan du kobler på hjemmefra. Det er superlet, og hvis du ikke har prøvet det før, så skal jeg nok hjælpe dig i gang.